Infopiste ja lipunmyynti, opastetut kierrokset

Kaivosmiehenpolku 2, Outokumpu (navigaattoria käyttäessäsi laita osoitteeksi Tornikatu 1)

puh. 044 7559 222 tai matkailu@outokummunkaupunki.fi

Malmitalolla sijaitsevalta infopisteeltä löytyy lipunmyynti, matkailuneuvonta sekä kaivospuoti. Infopiste on avoinna Vanhan Kaivoksen aukioloaikojen puitteissa. Tutustu tarkemmin aukioloaikoihin ja lippujen hintoihin sekä opastettuihin kierroksin!

Myyntipalvelu

Matkakumpu Oy –myynti puh. 044 7559 223 tai matkailu@outokummunkaupunki.fi (avoinna arkisin ma-pe klo 9.00-15.00)

Myyntipalvelumme kautta voit tehdä ryhmävaraukset ja -tiedustelut kaivosalueelle ja ravintoloihin ja frisbee-golfiin sekä tehdä tilojen vuokraukset.

Kaivospuoti

Kaivospuoti on avoinna joka päivä aukioloaikojen puitteissa. Puodissa on myynnissä pieniä kaivoshenkisiä matkamuistoja sekä käsitöitä. Kesällä 2018 kaivospuodissa on ostettavissa ainutlaatuinen  matkamuisto, sillä Outokummun Sysmän syväreiästä löydettiin 30 miljoonaa vuotta vanhaa vettä. Ikiaikainen vesi -nimellä kulkevaa historiallista vettä on saatavana pullotettuna rajallinen määrä.

Tietosuoja-asetus

Tietosuoja-asetus (GDPR) on astunut 25. toukokuuta 2018 voimaan, joka muuttaa henkilötietojen käsittelyä tarkempaan ja turvallisempaan suuntaan. Tästä johtuen olemmekin päivittäneet tietosuojaselosteemme ja verkkosivujemme käyttöehdot.
Henkilötietosi ovat meille erityisen tärkeitä, joten haluammekin toimia mahdollisimman läpinäkyvästi, vain ja ainoastaan lainmukaisten käsittelyperusteiden mukaisesti. Sinulla on oikeus oikaista, poistaa ja/tai täydentää asiakas- ja markkinointirekisterin sisältämät tarpeettomat, puutteelliset, virheelliset tai vanhentuneet henkilötietosi.
Voit käyttää oikeuksiasi tulemalla paikan päälle, tai lähettämällä meille tarkistus- ja oikaisupyynnön kirjallisena ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Matkakumpu Oy
Kaivosmiehenpolku 2
83501 Outokumpu

Rekisteriselosteemme voit lukea tästä linkistä