Infopiste ja lipunmyynti, kaivospuoti

Tornikatu 1, Outokumpu

puh. 044 7559 222 tai matkailu@outokummunkaupunki.fi

Aukioloajat

Avoinna Museo ja Museotunneli

ma-pe klo 10-15

Suljettu 1.5.2024

Lippujen hinnat

MUSEO JA MUSEOTUNNELI:

8€ / tai museokortti

5€ lapset

Opastetut kierrokset

Ryhmille ennakkovarauksesta ympäri vuoden riippumatta kellonajoista.

Ota yhteyttä myyntipalveluun ma-pe klo 9-15

matkailu@outokummunkaupunki.fi

Ravintola

Toimii tilausravintola

Myyntipalvelu

Myynti puh. 044 7559 223 (ei viestillä, kiitos) tai matkailu@outokummunkaupunki.fi

Avoinna arkisin ma-pe klo 9.00-15.00

Myyntipalvelumme kautta voit tehdä ryhmävaraukset ja -tiedustelut kaivosalueelle.

Esteettömyys

Kaivosmuseossa, museotunnelissa sekä infossa liikuntaesteisetkin pystyvät liikkumaan esteettä, mutta muilta osin Vanhan Kaivoksen alue ja rakennukset ovat esteellisiä. Inva-wc:t sijaitsevat infossa sekä kaivosmuseon aulassa. Vammaiskortin haltijan kanssa saapuvat henkilökohtaiset avustajat pääsevät museoon ilmaiseksi. Invaparkkipaikka on infon edustalla, osoitteessa Kaivosmiehenpolku 2.

Lemmikit

Alueelle saa tuoda lemmikkejä, ulkoalueet ja terassi. Sisätiloihin niitä EI saa viedä, (Myös tunneli ja Lasten Kaivos kielletty lemmikeiltä.) Lemmikkiparkkia meillä ei valitettavasti ole.

Koirapuisto löytyy alueemme reunalta, Lasten Kaivoksen läheisyydestä. Koirapuistoissa on erilliset aitaukset pienille ja isoille koirille. Koirapuiston parkkipaikka osoitteessa Tehtaankatu 5.


Eväät ja syöminen

Omien eväiden syönti onnistuu esim. nuotiopaikalla ja Lasten Kaivoksen ulkopöydillä. Museossa, museotunnelissa ja näyttelytiloissa syöminen on kielletty.

Tietosuoja-asetus

Tietosuoja-asetus (GDPR) on astunut 25. toukokuuta 2018 voimaan, joka muuttaa henkilötietojen käsittelyä tarkempaan ja turvallisempaan suuntaan. Tästä johtuen olemmekin päivittäneet tietosuojaselosteemme ja verkkosivujemme käyttöehdot.
Henkilötietosi ovat meille erityisen tärkeitä, joten haluammekin toimia mahdollisimman läpinäkyvästi, vain ja ainoastaan lainmukaisten käsittelyperusteiden mukaisesti. Sinulla on oikeus oikaista, poistaa ja/tai täydentää asiakas- ja markkinointirekisterin sisältämät tarpeettomat, puutteelliset, virheelliset tai vanhentuneet henkilötietosi.
Voit käyttää oikeuksiasi tulemalla paikan päälle, tai lähettämällä meille tarkistus- ja oikaisupyynnön kirjallisena ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Matkailu
Kaivosmiehenpolku 2
83501 Outokumpu

Rekisteriselosteemme voit lukea tästä linkistä