Monipuolinen lasten kaivos on nuoremmille kävijöille suunnattu kaivosaiheinen teemapuisto, jossa lapset pääsevät tutustumaan kaivostoimintaan leikkimisen ja oman tekemisen kautta. Lasten kaivos tarjoaa perheille mahdollisuuden kokea käytännössä ainutlaatuisia kaivosmaailman asioita.

Koska elämä on liian lyhyt puhtaisiin kynnenalusiin, on aika ottaa kaivosmaailman opit käytäntöön ja työntää kädet hiekkaan. Lasten kaivoksella voi testata vaikkapa hiekankuljetinta, pienoisnosturia ja kiipeilyä varten rakennettua rikastamokokonaisuutta.

Toimintaa kaivoksella riittää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Lasten kaivos on auki 3.6.-18.8.2019 päivittäin klo 10-17 (ei 21-22.6) ja 19-31.8.2019 klo 10-15 (24-25.8. klo 10-17)ja tilauksesta ryhmille myös keväällä ja syksyllä.

Lasten Kaivos ja Mäntytien

kotieläinpiha

Mäntytien kotieläinpiha sijaitsee noin 1.5 km:n päässä Vanhalta Kaivokselta.  Molemmista paikoista voit ostaa edullisen yhteislipun ja tekemistä riittää varmasti koko päiväksi. Kotieläinpiha on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin. Katso esite tästä linkistä ja Mäntytien kotieläinpihan löydät tämän linkin takaa.