Outokummun Vanha Kaivos on jännittävä, mutta samalla turvallinen paikka, jossa riittää ihmeteltävää ja koettavaa kaikenikäisille. Yli 100 vuotta vanhan kuparikaivoksen ympäristössä toimiva Vanha Kaivos tarjoaa koko perheelle historiallista nähtävää, jännittäviä maanalaisia tunneleita sekä runsaasti touhuttavaa esimerkiksi Lasten Kaivoksessa Itä-Suomen suurimmassa leikkipuistossa.

Jännitys alkaa jo siitä hetkestä, kun saa kypärän päähän ja astuu 8-asteiseen kaivostunneliin. Parasta kuitenkin on, ettei koskaan voi tietää, mitä seuraavan mutkan takana on – kuten Vuorenhaltian tapaaminen tai mahdollisuus hypätä mainarin rooliin.

Ainutlaatuisia elämyksiä ja seikkailumieltä

Kaivoksilla kiertelyn lomassa kannattaa myös poiketa ihastelemassa maisemia huimista korkeuksista alueen kaivostornilla. Kun nälkä yllättää, Ravintola Vanha Kaivos toimii koko perheen herkuttelupaikkana.

Vanhalla Kaivoksella on myös mahdollista järjestää ikimuistoisia tapahtumia täysin ainutlaatuisessa ympäristössä. Jylhät kaivostoiminnan aikaiset tilat sopivat erinomaisesti niin juhla- kuin kokoustilaisuuksiin sekä vaikkapa häiden järjestämiseen.

Vanha Kaivos on aito ja elämänmakuinen paikka, jossa kannattaa varautua viettämään koko päivä, sillä tekemistä ja ihmeteltävää riittää! Mieleenpainuvimmat elämykset koetaan usein omalaatuisissa paikoissa – miltä kuulostaisi seikkailu tunneleissa 50 metrin syvyydessä?

Huomioithan että kaikki tilamme eivät ole käytössä talviaikaan. Kysy lisää myyntipalvelusta: 044 7559 223 (arkisin 9-15) tai matkailu@outokummunkaupunki.fi