Koko perhe lomalle huolettomasti ja turvallisesti

Koronakevät aiheutti meille kaikille ylimääräisiä sydämentykytyksiä ja stressiä. Uudet työjärjestelyt ja kotikoulut pitivät meidät kaikki kiireisenä.. joten kesällä on vain yksi tavoite: Ei stressata.

Tervetuloa nauruntäyteiseen ja aurinkoiseen lomapäivään Vanhalla Kaivoksella. Meillä on kaikille jotain ja kaikkein parasta on se, että voit tulla meille kokopäivä retkelle ja halutessasi voit jäädä myös yöksi. Olitpa liikkeellä yksin, kaksin, lapsiperheellä tai isommallakin porukalla, meillä viihdyt varmasti.

Meille on helppo tulla koska olemme keskellä kaikkea.


AVOINNA
MA-SU klo 11-17
Vanhan Kaivoksen päivälippu on voimassa koko päivän ja voit halutessasi poistua alueelta ja palata saman päivän aikana uudestaan.

Miten voit viettää päivää kanssamme?

Lasten Kaivoksella on tekemistä niin perheen pienimmille kuin vanhimmillekin

LASTEN KAIVOS

Tarjoaa vauhtia ja nauruntäyteisiä tilanteita koko päiväksi. Täällä perheen nuorimmat jaksavat juosta koko päivän. Lapset voivat kiipeillä lasten kiipeilytornissa. Vauhtia on luvassa ylös ja alas juostessa, alas pääsee myös pikareittiä liukumäen kautta. Kaikki piha-alueen laitteet ovat käytettävissänne.

Lapset rakastavat Vanhan Kaivoksen leikkialuetta. Sovimme joka kesä kaveriperheiden kanssa leikkitreffit Lasten Kaivokselle. Lapset saavat nauttia ja leikkiä keskenään ja saamme itsekin nähdä toisia vanhempia. Rentouttava päivä koko perheelle.

viisihenkisen perheen äiti

FRISBEEGOLF

Voit lähteä matalalla kynnyksellä mukaan kokeilemaan Frisbeegolfia ainutlaatuisissa puitteissa. Kaivoksen ympärille rakennettu 18-väyläinen rata pitää koko perheen liikkeellä. Haasteita riittää mutta mikä sen parempaa kuin nauttia upeasta luonnosta keskellä kaupunkia.


ÄLÄ UNOHDA TANKATA ENERGIAA

Kaivoksen oma kahvila on auki koko kesän. Sieltä löydät naposteltavat pieneen suolaiseen nälkään ja voit nauttia koko perheen voimin herkullisista Pehmyt-jäätelöistä.

Outokummun keskusta ei ole kaukana ja voit kävelymatkan päässä nauttia lounaasta jokainen arkipäivä. Ravintola Kumpu tarjoaa myös herkullisia á la carte annoksia ti-la aina klo 20.00 saakka.

Muistathan: Vanhan Kaivoksen päivälippu on voimassa koko päivän ja voit halutessasi poistua alueelta ja palata saman päivän aikana uudestaan.

Vanhan Kaivoksen Info-piste sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat poikkeusjärjestyiden ajan Vanhan Pajan tiloissa.

SEIKKAILUA JA HISTORIAA

Vanhan Kaivoksen kaivostunnelit tarjoavat jännitystä perheen pienimmille ja vanhemmat pääsevät tutustumaan palaseen Suomen kaivoshistoriaa. Tunnelissa voit hetken kokea miltä työskentely siellä on tuntunut. Tunnelit ovat turvallisia koko perheelle. Kaivostorniin vievät 300 rappusta palkitaan lopuksi upealla 360 asteen näkymällä Outokummun yli. Alueen historia on ainutlaatuinen ja kaivosmuseo tarjoaa laajasti historiaa kaivoksen alueesta ja sen toiminnasta vuosien takaa.

Kaivostunneliin pääset tutustumaan omatoimisesti.

TULE SIIS IHASTUMAAN OUTOKUMPUUN.

OLEMME LYHYEN AJOMATKAN PÄÄSSÄ JUURI SINUSTA.

Tutustu Vanha Kaivoksen alueeseen 360 esittelyssä

Huomioithan, että jotkut Vanhan Kaivoksen palvelut voivat olla poikkeuksellisesti kiinni koronarajoitusten voimassaollessa.

Á la carte annokset ja majoittuminen HOTELLIRAVINTOLA KUMPU